• News
  • Food and Traditional Natural Products: Challenges & Opportunities and Applications(2018/12/4)

Food and Traditional Natural Products: Challenges & Opportunities and Applications(2018/12/4)

Food and Traditional Natural Products: Challenges & Opportunities and Applications(2018/12/4)

1204

TUE 2018
Place
早稲田大学 西早稲田キャンパス 55号館 4階 410号室
Time
16:30-18:00   
Posted
2018年11月15日(木)

演題:Food and Traditional Natural Products: Challenges & Opportunities and Applications

日時:2018年12月4日(火) 16:30-18:00

会場:早稲田大学 西早稲田キャンパス 55号館 4階 410号室

講師:Hesham R. El-Seedi
(Dept. of Medicinal Chemistry, Uppsala Biomedical Center, Uppsala University, Sweden & Chemistry Department, Faculty of Science, Menoufia University, Egypt. 教授)

対象:学部生、大学院生、教職員、学外者、一般

参加方法:入場無料、直接会場へ

主催:先進理工学研究科 化学・生命化学専攻

問合せ:早稲田大学 理工センター 総務課

TEL:03-5286-3000

*日時・会場は変更される場合があります。ウェブサイトにて最新情報をご確認下さい。