Notice大切なお知らせ

大学拠点ワクチン接種終了のお知らせ

新型コロナウイルスワクチン大学拠点接種の終了について

*English version follows Japanese

2021年9月9日
新型コロナウイルス感染症対策本部

学生・教職員各位

7月5日(月)から早稲田キャンパスの3会場で行っておりました、新型コロナウイルスワクチン大学拠点接種が終了いたしました。2か月におよぶ接種期間に、学生、教職員、キャンパスで働く方等のうち、約30,000人が2回のワクチンを接種いたしました。

以上

End of Waseda University Covid-19 Vaccination Program

September 9, 2021
Secretariat of Novel Coronavirus Response HQ

To all students, faculty, and staff,

The Waseda University Covid-19 Vaccination Program, which commenced on Monday, July 5 and provided the Waseda community with the opportunity for vaccination at Waseda Campus, has come to a close. The two-month program saw approximately 30,000 students, faculty and staff receive both doses of the vaccine.