Waseda Institute of Political Economy早稲田大学 現代政治経済研究所

終了:12月11日現政研セミナー(及川 景太 先生)のご案内 the WINPEC Seminar

当日の発表資料/Presentation materials

slide

paper

————————————————————————————————–

案内文

12月11日(火)に行われます現政研セミナーの日程、場所などにつきましてご案内申し上げます。

This notice is to inform you of the Waseda Institute of Political Economy (WINPEC) Seminar on December 11.

【日 時】 2018年12月11日(火)10:40 – 12:10

Tuesday, December 11,  10:40 – 12:10

【場 所】早稲田大学 早稲田キャンパス3号館10階第一会議室

Venue  Conference Room 1 on the 10th floor of Building 3 (Waseda Campus)

【Presenter】及川 景太  先生 (経済産業省)

Dr. keita Oikawa ( Ministry of Economy, Trade and Industry)

【Title】Business Cycle Properties of Product Switching: Evidence from Japanese Monthly-Based Firm-Level Data

【招聘教員】濵野 正樹 先生

Organizer   Dr. Masashige Hamano

現政研セミナーは広く皆様にひらかれたセミナーです。
皆様の御参加をお待ちしております。

We encourage your participation.

Dates

TUE

Place

早稲田大学3号館10階第一会議室

Posted

Tue, 11 Dec 2018

早稲田大学オフィシャルサイト(https://www.waseda.jp/fpse/winpec/)は、以下のWebブラウザでご覧いただくことを推奨いたします。