Faculty of Political Science and Economics, Waseda University早稲田大学 政治経済学術院

教員

ジョウ ウィリー 准教授(JOU Willy)

研究分野

attitudes toward democracy; ideology; voting behavior

学位

• PhD in political science, University of California Irvine, 2010
  • Master’s in international relations, University of California San Diego, 2002
  • Bachelor’s in German, University of California Berkeley, 2000

略歴

Willy Jou received a PhD in political science from the University of California Irvine. His research focuses on comparing ideological orientations and attitudes toward democracy, particularly in new democracies. He is a co-author of Why Policy Representation Matters (Routledge, 2015) and Generation Gap in Japanese Politics (Palgrave Macmillan, 2016).

早稲田大学オフィシャルサイト(https://www.waseda.jp/fpse/)は、以下のWebブラウザでご覧いただくことを推奨いたします。