Gender and Sexuality Center早稲田大学 GSセンター

Other

Xingyi

Xingyi
Student Staff

Hi everyone! I’m Xingyi from the Graduate School of Asia-Pacific Studies(GSAPS).
This is my second semester working as student staff at the Gender and Sexuality Center.

I’m interested in gender field especially the female side from anthropology and sociology perspective.
Hope to meet you and talk at GS Center.(❁´ω`❁)

大家好!我是gs中心的学生职员星怡!

目前是早稻田大学大学院亚洲太平洋研究科的修士二年级学生,从2019年春学期开始在gs中心作为学生职员兼职工作。 我们有各种lgbt, 性别,女权相关的书籍,也欢迎大家来找我还有我们亲切的前辈职员聊天。

每周四12:30~17:00 在早稻田校区10号馆2楼等你们哟!(❁´ω`❁)