講演/セミナー

Japan’s Awakening: Moving Toward an Autonomous Security Policy

日時: 2019年7月4日(木)  13:00-16:00
会場: Room 610, Building No. 19, Waseda University
講演者: Lionel Fatton, Ph.D., Assistant Professor of International Relations, Webster University, Geneva
Author of: Japan's Awakening: Moving Toward an Autonomous Security Policy. Peter Lang. Coauthored with Oreste Foppiani.
言語: 英語
主催: Security Studies Research Group, WIASP (Institute of Asia-Pacific Studies)
共催: GSAPS (Graduate School of Asia-Pacific Studies)
ポスター: こちらからご参照ください→click here