講演/セミナー

Public Lecture : East Asian Regionalism and the Role of Japan – Views from Europe

日時: 2012年4月12日(木)  16:30 - 18:00
会場:

Graduate School of Asia-Pacific Studies, Waseda University
Building 19,  Room 315

講演者: Dr Bart Gaens
Researcher
Helsinki, Finland.
Short bio;
Dr. Bart Gaens currently works as Researcher at the Finnish Institute of International Affairs in Helsinki, Finland.
In the recent past he has worked as Acting Professor of Japanese Studies at the Department of World Cultures, University of Helsinki, and has led a research project on the EU's relations with Asia at the University of Helsinki Network for European Studies.
He has published on Europe-Asian inter-regional relations with special focus on the ASEM (Asia-Europe Meeting) process.
He has furthermore worked as an adviser to the Ministry for Foreign Affairs of Finland during the preparations for the ASEM6 Summit, held in Helsinki in September 2006.
His research interests include Japan's role in the East Asian community-building process.

Coordinator:
Professor Lim Hua Sing, GSAPS
プログラム:

- Views from Europe

主催:

Waseda University Institute of Asia-Pacific studies
East Asian Integration Research Unit of WIAPS

後援:

Institute of Chinese Economies, Waseda University & WIAPS
WIAPS, Waseda University