講演/セミナー

“Global Value Chains and Economic Development” and “Introduction to Working at the United Nations”

日時: 2014年7月3日(木)  13:00-14:30
会場:

Room 710, Building 19

講演者: Mr. Masataka FUJITA
Head, Investment Trends and Issues Branch
United Nations Conference on Trade and Development
プログラム:

He has been working as an economist for the United Nations since 1984, involved mainly in research and policy analysis on transnational corporations and foreign direct investment (FDI), and a lead author of the World Investment Report and other publications on FDI. He obtained B.A. from Waseda University, M.A. from Pennsylvania State University, and M.A. from Waseda University; and completed the doctorate course at Waseda University. Authored or co-authored more than 70 articles and books. Main publications include The Transnational Activities of Small and Medium-sized Enterprises (Kluwer Academics Publishers) and articles in major professional journals including the Journal of International Business Studies.

言語: 英語
主催:

Graduate School of Asia-Pacific Studies (GSAPS), Waseda University

Moderator:

Shujiro URATA, Professor, GSAPS