【2019秋応物講演】修士学生5名が発表します.

第80回応用物理学会 秋季学術講演会にて,三宅研究室学生が以下の講演を行います.

1.Fang Shujie:“A wireless-powered biobooster on soft contact lens”

2. Lunjie Hu:“Transparent, micropatterned Au mesh coil for wireless power transfer between eyeglass/contact lens”

3. 佐原航平:“金属製ナノ加工穿刺スタンプによる細胞内物質導入”

4. Te Xiao:“A stretchable wireless-powered resonator on soft contact lens”