早稲田大学 研究力強化本部 【文部科学省 研究大学強化促進事業】

イベント・活動報告等

オックスフォード大学出版局によるセミナーのお知らせ
あなたの研究成果を出版するには:人文社会科学系

2018-4-27

このたび研究大学強化促進事業の一環として、オックスフォード大学出版からNiko Pfund氏(President)を本学にお招きし、「あなたの研究成果を出版するには:人文社会科学系」を開催することとなりました。 下記のとおり開催概要をご案内させていただきますので、万障お繰り合わせ のうえご参加頂ければ幸いです。

We are pleased to announce that the research enhancement seminar“Getting Published:Humanities and Social Sciences~Advice from Oxford University Press” will be held on 18th May 2018, as part of the MEXT Program for Promoting the Enhancement of Research Universities.

オックスフォード大学出版局によるセミナーのお知らせ

あなたの研究成果を出版するには:人文社会科学系

<講演内容>
Scholarly publishing is changing at a feverish pace. At the same time, the foundational relationship between author and editor remains largely unchanged.
This lecture will cover recent trends in scholarly publishing and what should aspiring researchers in the area of humanities and social sciences know about factors leading to a successful publishing experience.

・日時  2018年5月18日(金)10:00~12:00 <受付開始:9:30>
 Date: 18 May, 2018 10:00~12:00 (Reception starts at 9:30)

・会場
 早稲田大学早稲田キャンパス総合学術情報センター 18号館 国際会議場 3階 第2会議室